60-72 AY GRUBU
YARIM-TÜM GÜN
60-72 AY

Okula Hazırız

Çocuklarımızın bilişsel, duygusal ve fiziksel açılardan olgunlaşarak ilkokula hazır hale gelmelerini sağlamak asıl hedefimizdir. Çocuğumuzun gelecekteki öğrenim düzeyini oluşturacak sağlam temeller bu dönemde oluşturulur. Bu grupta akademik açıdan daha yoğun bir program uygulanır. Sınıfta uygulanan çeşitli etkinliklerle program hayata geçirilir. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenecekleri bir ortam hazırlanır.  Aile de çeşitli faaliyetlerle öğrenme sürecine etkin olarak katılmaktadır.
Çocukların sağlıklı bir biçimde gelişmelerini sağlarken aynı zaman da paylaşmayı bilen, problemleri çözebilen,  değerlerini özümsemiş, kendini koruyabilen başkalarının haklarına saygı duyan, kendine güvenen çocuklar yetiştirmek amacıyla geniş bir eğitim yelpazesi sunuyoruz. Çocuklarımızın kullanacakları eğitim kitaplarının titizlikle seçiyoruz. Çocukların aktif katılımlarını sağlanarak geometrik kavramlar,  matematik çalışmaları, ses eğitimi, çizgi çalışmaları yapıyoruz.
Proje görevleri ve sanat çalışmalarıyla desteklediğimiz programımızla öğrencilerimiz matematik ve fen altyapısı kazanıyor, okuma ve yazmaya hazır hale geliyorlar.
Her şeyden önemlisi kişilikleri oluşmuş, özgüvenleri yüksek, hayata pozitif bakabilen, mutlu bireyler olarak hayat sahnesine ilk adımı atmaya hazır mezunlar veriyoruz.

Okulumuz; güncel haber,duyuru,etkinlik ve programlarımızdan haberdar olmak için kayıt olun