24-36 AY  GRUBU
OYUN GRUBU
24-36 AY

OYUN GRUBU (24-36 AY)

İki yaşına basmış olan çocuklarımızın devam ettikleri programdır. Oyun grubu çocuklarımız sosyal bir grubun parçası olmaya en hazır olduğu yaştadır. Bu dönem çocuğun ailesinden ilk defa ayrılarak sosyalleşmeye başlaması nedeniyle çok önemlidir. Gelecek için yavaş yavaş altyapı oluşturulur.
Bu yaş grubumuzdaki programımızın amacı; özgüvenlerini geliştirmek, öz bakım becerileri kazandırabilmek, şarkılar, tekerlemeler ve hikâye okuma saatleriyle dil gelişimine destek olunmaktadır. En önemlisi ise paylaşım duygusunu aşılayabilmektir. Bireysel oyun oynamayı seven oyun grubu çocukları, okul ortamına girdikten sonra bireysel oyundan paralel oyuna ardından sosyal oyun ve sembolik oyuna gelişerek ilerleyecektir.

Okulumuz; güncel haber,duyuru,etkinlik ve programlarımızdan haberdar olmak için kayıt olun