Uğur Böceği Anaokulu

Biz Kimiz

2002 yılında küçük bir yerde büyük bir dünya kurarak; Hayata güzel yeni nesiller yetiştirmek için yola çıktık.
Sabah güneşinin dünyamızı ısıtıp tatlı bir esinti bıraktığı gibi Uğur Böceği Anaokulları da yürekleri ısıtıp sizlerde mutluluğun esintisini bırakmak için yoluna devam ediyor..

Bugün Uğur Böceği Anaokulları olara 2 şubelerimizle doğru bir yolda olduğumuz ve her bir bireyin de bizlere güveniyle güzel nesiller yetiştirme adına epey yol kat ettiğimizi görüyoruz...

''Çocuklarınız Bizim Çocuklarımız'' anlayışıyla hizmet vermeyi hedefleyen Uğur Böceği Anaokullarının her bir çalışanı, Çocuklarımıza annelik ve babalık duyarlılığı ile yaklaşmaktadır.

Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi yarınlara daha sağlam adım atması temel ilkemizdir.
Her bir çocuk bizler için bir birey anlayışını benimseyerek çocuklarımızla eğlenerek, Oynayarak ve öğrenerek bu güzel eğitim serüveninde yolculuğumuz devam ediyor.

Okulumuz; güncel haber,duyuru,etkinlik ve programlarımızdan haberdar olmak için kayıt olun